Incident la o percheziţie DIICOT

Incident la o percheziţie DIICOT

Miercuri dimineaţa, poliţiştii de la Crimă Organizată efectuează 42 de percheziţii în judeţele Timiş, Caraş Severin şi Arad, la traficanţi de droguri de mare risc. La descinderi au fost prezenţi şi mai mulţi jurnalişti, unul dintre aceştia fiind implicat într-un incident grav. 

Potrivit pressalert.ro, în timp ce mascaţii de la Serviciul pentru Operaţiuni Speciale săreau gardul cu lanternele de pe căşti pornite, ofiţerul s-a întors brusc spre cameramanul unei televiziuni centrale, care era pe stradă, şi i-a cerut să oprească lampa de pe cameră. Imediat, a fost oprită lumina şi camera lăsată în jos. Cu toate acestea, ofiţerul a scos pistol din toc şi i l-a pus cameramanului în piept, cerându-i să se pună pe jos. Jurnalistul a fost ţinut la pământ câteva zeci de secunde şi ameninţat cu arma. Doar când a apărut o colegă a poliţistului, acesta l-a eliberat pe cameraman. 

Jurnaliştilor nu li s-a spus că s-a stabilit vreun perimetru de securitate, cea mai bună dovadă fiind că luptătorii din trupele speciale au descins fără probleme, jurnaliştii aflându-se din primul moment în spatele dispozitivului poliţienesc. Ulterior, când cameramanul filma percheziiţiile din curte, tot de pe domeniul public, poliţistul a venit din spate şi l-a lovit cu cotul din spate, spunându-i: "Nu te-ai potolit?".

Ulterior, explicaţiile au fost că totul s-a petrecut pe fondul stresului din timpul operaţiunii, deoarece suspectul căutat era considerat unul extrem de periculos.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…