Incident la Palatul Buckingham. Autoritățile au arestat un bărbat și au procedat o explozie controlată

Incident la Palatul Buckingham. Autoritățile au arestat un bărbat și au procedat o explozie controlată

Marți seară, a avut loc un incident de securitate la Palatul Buckingham. O explozie controlată a avut loc după ce un bărbat s-a apropiat de porțile palatului cu o geantă suspectă.

FOTO EPA EFE

Un cordon de securitate a fost instituit imediat ce bărbatul a fost reținut de poliție, în jurul orei locale 19:00. Acesta a fost arestat în fața reședinței regle după ce a aruncat cartușe suspecte în curtea palatului, potrivit declarației poliției, relatează news.ro .

În posesia bărbatului era și o geantă suspectă astfel că poliția a efectuat o explozie controlată, ca măsură de precauție.

Bărbatul a fost arestat de Poliția Metropolitană sub suspiciunea de posesie a unei arme ofensive. Nu sunt detalii cu privire la eventuale victime în rândul autorităților sau a oamenilor din jur.

„Nu s-a raportat nicio împușcătură trasă sau vreo rănire a ofițerilor sau a publicului. Ofițerii rămân la fața locului și se fac cercetări suplimentare”, a declarat Joseph McDonald, din partea poliției.

Incidentul a avut loc cu câteva zile înainte de încoronarea Regelui Charles al III-lea. Regele și Regina consoartă nu se aflau în Palatul Buckingham la momentul incidentului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…