INCREDIBIL! Bă, pe BOUL ăsta de scrie „din cadrul unei compani (sic!) cu excepția celui economic"!?!” de ce ni-l băgați pe gât?

INCREDIBIL! Bă, pe BOUL ăsta de scrie „din cadrul unei compani (sic!) cu excepția celui economic"!?!” de ce ni-l băgați pe gât?

CV-ul ministrului propus al Energiei este plin de greseli. Ce spune despre el insusi: Pot asigura managementul oricarui compartiment din cadrul unei compani (sic!) cu exceptia celui economic!?!

Toma-Florin Petcu, deputat ALDE, ministrul propus al Energiei, a publicat pe site-ul Camerei Deputatilor un CV presarat cu greseli. Mai mult, sustine ca poate conduce orice "compartiment din cadrul unei compani (sic!) cu exceptia celui economic". In aceste conditii, se pune problema cum va reusi sa conduca Ministerul Energiei, acesta fiind unul economic.

CV-ul lui Petcu abunda in greseli. La "Competente si aptitudini organizatorice", precizeaza ca poate asigura "asigura managementul oricarui compartiment din cadrul unei compani (sic!) cu exceptia celui economic" :) Mai spune ca are "Pregătire militară şi de autoapărare, dobţndite ăn cadru Şcoli Superioare a Jandarmeriei Române de la unitate Roşu". Un alt exemplu: "Pot asigura un bun management, sunt un bun profesionist , pot asigura relatii bune cu parteneri externi si interni si deasemenea cu autoritatile locale". Vezi Foto jos.

Toma-Florin Petcu (38 de ani), vicepresedinte ALDE, nominalizat pentru functia de ministru al Energiei, se afla la primul sau mandat de deputat, candidand la Giurgiu. Potrivit CV-ului, a detinut mai multe functii in administratia publica. Ultima dintre ele a fost la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, in perioada decembrie 2015- mai 2016, in calitate de presedinte.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale