INCREDIBIL! Crima din Piaţa Constituţiei a fost filmată de camerele de supraveghere de pe Parchetul general! Amănunte șocante!

INCREDIBIL! Crima din Piaţa Constituţiei a fost filmată de camerele de supraveghere de pe Parchetul general! Amănunte șocante!

Detalii desprinse din Vestul sălbatic sunt cuprinse în referatul Parchetului Capitalei cu propunerea de arestare a 6 dintre interlopii care au omorât un rival în bătaie în faţa Parlamentului şi a Parchetului general, la câţiva paşi de sediul central al SRI. Documentul a fost obţinut de  Ştirile TVR.

Totul a început sâmbătă, 28 septembrie, când liderul grupării din Tei Toboc-Doamna Ghica, Ion Alexandru zis ”Alex Barbaro”, l-a sunat de mai multe ori pe Facebook Messenger pe Ionuţ Mirea zis „Boxerul”, un lider interlop din sectorul 5 al Capitalei. „Acesta (Alex Barbaro – n.r.) i-a reproşat o pretinsă legătură cu propria lui concubină, solicitându-i lui Mirea Ionuţ să se întâlnească, pentru a rezolva problema”, se arată în referatul procurorilor.

Așa că și-au dat întâlnire a doua zi, duminică 29 septembrie, la ora 22:00, pe teren neutru, în Piața Constituției. Numai că cei doi nu au venit cu mâna goală. Alex Barbaro a venit cu 40 de persoane și 10 mașini, iar Boxerul doar cu 20 de ajutoare și 5 mașini. Printre ei interlopi cu porecle precum Dragoș Ges, Schilă, Glișcă, Tâște, Milan, Pisu sau Doctoru (cel care a fost ucis). Înarmați toți până în dinți cu săbii, bâte, cuțite și țevi de metal.

Discuția din parcarea din fața Parlamentului a degenerat imediat și s-a ajuns la o încăierare generală. Culmea, bătaia dintre bandele rivale a fost filmată chiar de camerele de supraveghere de pe clădirea Parchetului general.

”Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere amplasate pe clădirea PÎCCJ (Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – n.r.) surprind unele din grupurile conduse de către Ion Alexandru și Mirea Ionuț în timp ce se îmbulzeau și se băteau într-o busculadă generală, atât în zona situată la marginea parcării din Piața Constituției, cât și în centrul aceleiași parcări, în timp ce mai multe autoturisme părăsesc în grabă zona”, se arată în referatul procurorilor.

În busculada generală, unul dintre membrii grupării lui Boxerul, victima ucisă, Ion Ban zis Doctoru, a fost prinsă de 8 membri ai grupării rivale.

„Victima Ban Ion (Doctoru), după ce a scos din portbagajul unui autoturism o bâtă şi a înfruntat o parte a adversarilor, a fost copleşit numeric şi fizic de către mai multe persoane. Astfel, agresiunea asupa victimei a debutat cu pulverizarea de către Păun Romeo (antrenor de box la Dinamo – n.r.) a unui spray lacrimogen de la o distanţă de aprox. 1,5 metri după care Ban Ion a fost înconjurat imediat de un număr de 8 membri din grupul advers care i-au aplicat mai multe lovituri în zona capului, a spatelui şi a membrelor cu bâte, cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp dur alungit, cu muchii uşor alungite (posibil sabie – n.r.)”, potrivit procurorilor.

Judecătorul a emis mandate pentru toți cei 6 interlopi reținuti de către Parchetul Capitalei și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Liderul grupării din Tei, Alex Barbaro, nu a fost prins însă nici până acum.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

2 Priviți! Acestea sunt misiuni SUA și NATO în zona Mării Negre și a Deltei Dunării...

3 Laura Codruța Kovesi lovește într-o mare rețea de fraudare a fondurilor europene din România. Ofițerii Parchetului European fac percheziții în țara no…

4 Oleg Deripaska: Războiul din Ucraina, „o eroare colosală” / Declarații de o virulență rară făcute de apropiatul lui Putin

5 VIDEO Priviți, dar nu este Star Wars! Ucrainenii au inventat pușca anti-drone care nu trage cu gloanțe!