INCREDIBIL! Dragnea i-a dat mesaj lui Radu Tudor să-i spună că Ponta BATE CÂMPII!

INCREDIBIL! Dragnea i-a dat mesaj lui Radu Tudor să-i spună că Ponta BATE CÂMPII!

Scenă de toată jena pentru PSD în direct la Antena3! Care arată cât mint dobitocii pe care partidul îi trimite pe la emisiuni. Liviu Dragnea a reacționat, după ce Victor Ponta a dat trei nume posibile pentru viitoarea nominalizare a PSD pentru fotoliul de premier. Dragnea i-a trimis un mesaj lui Radu Tudor în care i-a spus că Ponta bate câmpii când dă nume cu posibilii premieri PSD! 

În emisiunea ”La Ordinea Zilei”, Radu Tudor a citit mesajul primit de la Liviu Dragnea, care îl contrazicea pe Victor Ponta și spunea că acesta a vorbit în nume personal. Liviu Dragnea reiterează că nu există un nume sau mai multe propuse pentru această funcție.

Anterior, Victor Ponta îi nominalizase pe Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici și Rovana Plumb.

”Eu cred că va fi un guvern în jurul PSD. Cred că în majoritatea parlamentară vor fi și ALDE, PRU și grupul minorităților naționale. (...) Un membru PSD, candidat în alegeri, de pe o listă pe care știu că se află începând cu Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, poate mai sunt două-trei nume. (...) Nu va fi Florin Georgescu”, a spus Victor Ponta” pentru DCNews.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria