INCREDIBIL! IMBECILA de la Interne a scris GREȘIT în plângerea de la DIICOT că a fost ABUZATĂ SEXUAL de Părpălea! Procurorii au rămas PERPLECȘI!

INCREDIBIL! IMBECILA de la Interne a scris GREȘIT în plângerea de la DIICOT că a fost ABUZATĂ SEXUAL de Părpălea! Procurorii au rămas PERPLECȘI!

Incredibil! Imbecila de la Interne, Carmen Dan, a scris în plângerea de la DIICOT că a fost abuzată sexual de Romică Părpălea! Procurorii au rămas perplecși și au chemat-o joi să dea amănunte. Imbecila a greșit articolele legii! Când a ieșit de la DIICOT a spus că a fost o eroare materială! Singura eroare materială este chiar ea!

"Este o eroare materiala indicarea acelui text de lege, am lamurit-o acum in contextul audierilor. Vorbim de trei infractiuni indicate de mine in plangere: inducerea in eroare a organelor judiciare, santajul si constituirea de grup infractional organizat. Probabil este o greseala de redactare, asa am constatat acum", a explicat ministrul de Interne, la iesirea din sediul DIICOT, potrivit Antena 3.

„Am indicat membrii grupului infracțional care bănuiesc că sunt în spatele lui Părpălea și despre care am suspiciunea rezonabilă că sunt martori atât în dosarul întocmit la DNA ca urmarea a denunțului lui Părpălea, cât și în dosarul președintelui partidului”, a mai declarat Carmen Dan la ieșire de la DIICOT.

În plângerea sa, ministrul de Interne invocă articolul 299, și anume, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual.

„Fapta funcţionarului public care, în scopul de a îndeplini, a nu îndeplini, a urgenta ori a întârzia îndeplinirea unui act privitor la îndatoririle sale de serviciu sau în scopul de a face un act contrar acestor îndatoriri, pretinde ori obţine favoruri de natură sexuală de la o persoană interesată direct sau indirect de efectele acelui act de serviciu se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică sau de a exercita profesia ori activitatea în executarea căreia a săvârşit fapta.

Pretinderea sau obţinerea de favoruri de natură sexuală de către un funcţionar public care se prevalează sau profită de o situaţie de autoritate ori de superioritate asupra victimei, ce decurge din funcţia deţinută, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică sau de a exercita profesia sau activitatea în executarea căreia a săvârşit fapta”.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…