INCREDIBIL! Șefa DNA s-a dus la CIOCLU imediat după plecarea ambasadorului SUA!

INCREDIBIL! Șefa DNA s-a dus la CIOCLU imediat după plecarea ambasadorului SUA!

Incredibilă „nimereală”! La nici jumătate de oră după vizita ambasadorului SUA, Hans Klemm, la ministerul Justiției a ajuns și șefa DNA, Codruța Kovesi. Laura Codruța Kovesi le-a spus jurnaliștilor că va face declarații după întâlnirea cu ministrul Justiției.

Revenim cu amănunte.

Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, a fost la Ministerul Justiției, unde a discutat cu Tudorel Toader. Klemm a fost extrem de secretos în privinţa discuţiei, nu a dat prea multe detalii despre întrevederea cu Tudorel Toader.

”Nu am discutat chestiuni particulare. A fost o întâlnire generală în care s-au vorbit lucruri generale despre activitatea ministerului justiţiei. Nu am vorbit nimic despre Laura Codruţa Kovesi.”, a spus ambasadorul SUA după întâlnirea cu ministrul Justiţiei.

Surse apropiate Ministerului Justitiei susțin însă că a fost atinsă și tema fierbinte a procurorului general și procurorului-șef al DNA, dar ca o temă tangențială de discuție.

Ministrul Justiției trebuia ca azi să prezinte cele două analize, dar de dimineață chiar înainte de întâlnirea cu Ambasadorul SUA a anunțat că amână prezentarea lor publică până miercuri.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…