INCREDIBIL! Șefa DNA s-a dus la CIOCLU imediat după plecarea ambasadorului SUA!

INCREDIBIL! Șefa DNA s-a dus la CIOCLU imediat după plecarea ambasadorului SUA!

Incredibilă „nimereală”! La nici jumătate de oră după vizita ambasadorului SUA, Hans Klemm, la ministerul Justiției a ajuns și șefa DNA, Codruța Kovesi. Laura Codruța Kovesi le-a spus jurnaliștilor că va face declarații după întâlnirea cu ministrul Justiției.

Revenim cu amănunte.

Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, a fost la Ministerul Justiției, unde a discutat cu Tudorel Toader. Klemm a fost extrem de secretos în privinţa discuţiei, nu a dat prea multe detalii despre întrevederea cu Tudorel Toader.

”Nu am discutat chestiuni particulare. A fost o întâlnire generală în care s-au vorbit lucruri generale despre activitatea ministerului justiţiei. Nu am vorbit nimic despre Laura Codruţa Kovesi.”, a spus ambasadorul SUA după întâlnirea cu ministrul Justiţiei.

Surse apropiate Ministerului Justitiei susțin însă că a fost atinsă și tema fierbinte a procurorului general și procurorului-șef al DNA, dar ca o temă tangențială de discuție.

Ministrul Justiției trebuia ca azi să prezinte cele două analize, dar de dimineață chiar înainte de întâlnirea cu Ambasadorul SUA a anunțat că amână prezentarea lor publică până miercuri.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 ULTIMA ORĂ Culise din ședința PNL / S-a pus batista pe țambal! Cîțu nici nu s-a dus. Orban a făcut liniște în 30…

4 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

5 Hemoroizii lui Iliescu / O mare nulitate securistă a României