INCREDIBIL! Țiitorul Fiolei se laudă că e doctorand, dar el, săracul, e doar mincinos! DOCUMENT

INCREDIBIL! Țiitorul Fiolei se laudă că e doctorand, dar el, săracul, e doar mincinos! DOCUMENT

Țiitorul Fiolei se laudă că e doctorand, dar el, săracul, e doar mincinos! Senatorul PSD Claudiu Manda, președintele Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI, a început în 2009 un doctorat, de anul trecut nu și-a mai continuat studiile la Universitatea Valahia dar în CV-ul de pe site-ul Senatului apare mai departe ca doctorand. Contactat de  G4Media.ro pentru a fi întrebat despre motivul pentru care nu și-a finalizat studiile sau dacă a fost exmatriculat, Claudiu Manda nu a răspuns la telefon până la ora publicării articolului.

Cei care consultă biografia oficială postată pe site-ul Senatului a parlamentarului PSD află că din 2009 până în prezent Claudiu Manda este “doctorand în Management al Universităţii de Stat Valahia din Târgovişte”.

G4Media.ro  a aflat că președintele Comisiei pentru controlul activității SRI nu mai este doctorand încă de anul trecut. Manda a fost în perioada 2009 – 2017 doctorand al acestei universități, domeniul Management, fără obține titlul de doctor. Universitatea “Valahia” a comunicat, la solicitarea G4Media.ro , că “studiile nu au fost finalizate” și “în prezent” Claudiu Manda “nu figurează cu statutul de student doctorand”.

Universitatea “Valahia”  este intituție de învățământ superior de stat.

Potrivit Regulamentului instituțional de organizare și desfășurare a programelor de studii universitare de doctorat în Universitatea Valahia din Târoviște, “studiile universitare de doctorat ale unui  student-doctorand se planifică pentru o perioadă de 3 ani universitari” și cuprind un program de pregătire bazat pe studii universitare avansate și un program individual de cercetare științifică.  Studiile  universitare de doctorat se încheie cu susținerea publică a tezei de doctorat.

“Dacă studentul-doctorand nu reușește să susțină public teza de doctorat în termenul stabilit potrivit contractului de studii universitare de doctorat (3 ani) și a eventualelor acte adiționale la acesta (2 ani), el mai poate solicita o perioadă de grafie de maxim 2 ani pentru a finaliza și susține public teza, depășirea acestui termen conducând automat la exmatricularea sa.  Perioada de grație se poate acorda incepând cu momentul ieșirii studentului-doctorand de sub incidența contractului său de studii inițial și a eventualelor acte adiționale la acesta și presupune încheierea unui nou act adițional. În timpul perioadei de grafie precum gi dupd expirarea acesteia nu se pot acorda intreruperi și nici prelungirea studiilor universitare de doctorat”, mai arată universitatea.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu