INCREDIBIL! Toader spune că specialiștii GRECO sunt cam proști! E bun Nicolicea, care a făcut dreptul la fără frecvență, pe internet, cu alți 5000 de „colegi”!

INCREDIBIL! Toader spune că specialiștii GRECO sunt cam proști! E bun Nicolicea, care a făcut dreptul la fără frecvență, pe internet, cu alți 5000 de „colegi”!

Incredibil! Toader spune că specialiștii GRECO sunt cam proști! E bun Nicolicea, care a făcut dreptul la fără frecvență, pe internet, cu alți 5000 de „colegi”! Da, oameni buni, asta a spus Tudorel Toader, ministrul Justiției din Guvernul României!

„Cu îndemnul de a ne păstra demnitatea de legiferare, în acord cu specificul naţional, cu interesul naţional, respectând standardele constituţionale, europene, exprim speranţa faptului că raportul GRECO este opera exclusivă a experţilor GRECO, raport realizat pe baza unei corecte documentări, fără eventuale contribuţii venite din spaţiul naţional. Am exprimat speranţa aceasta pornind de la o realitate pe care am constatat-o şi nu am să spun decât un lucru: eu, personal, am stat de vorbă la minister cu experţii GRECO, nu mi-au creat convingerea că, profesional, se ridică la nivelul conţinutului respectivului raport. Raportul GRECO este unul de orientare, unul facultativ. Stabileşte standarde europene, dar nu poate să treacă peste legiuitorul naţional care a stabilit că reglementarea este în raport cu Constituţia. Curtea Constituţională s-a raportat la standardele comisiei.”, a declarat Toader de la tribuna Senatului României.

E bun Nicolicea, care a absolvit Dreptul pe internet, la fără frecvență, odată cu fata și nevasta și cu alți 5000 de „colegi”!

Nicolicea este la numărul 2066, fata, Liana Nicolicea, este la numărul 2065 și nevestica Nicoleta(Nicolicea) Vamvu este la 2145:





Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa