INCREDIBIL! Voi vă uitați pe Facebook-ul lui Godină? E revoltă totală împotriva proastei lui Dragnea la vestea că vrea să-l schimbe pe șeful de la Omoruri!

INCREDIBIL! Voi vă uitați pe Facebook-ul lui Godină? E revoltă totală împotriva proastei lui Dragnea la vestea că vrea să-l schimbe pe șeful de la Omoruri!

Voi vă uitați pe Facebook-ul lui Godină? E revoltă totală împotriva proastei lui Dragnea la vestea că vrea să-l schimbe pe șeful de la Omoruri! Sunt sute de comentarii indignate și care cheamă la revoltă. Marian Godină îndeamnă la calm și solidaritate. Și, mai ales, la legalitate. Godină menționează ca ministrul dorește să-l decapiteze pentru că „și-a permis să vorbească”. Reamintim că Radu Gavriș a condamnat dur intențiile PSD-ALDE de a amenda Codul Penal prin eliminarea înregistrărilor de pe camerele de luat vederi. Atunci, Carmen Dan l-a amenințat pe polițist că își pune cariera în pericol pentru că a vorbit fără să ceară acordul conducerii.

Ce scrie Godină:

„Dragi colegi, polițiști,
Mă bucură enorm încrederea pe care mi-o arătați, trimițându-mi sute de mesaje în care mă îndemnați sau mă întrebați ce putem face pentru șeful Servicului Omoruri. Așa cum v-am mai spus, eu nu sunt lider de sindicat și nici nu îmi doresc să fiu, dar se pare că notorietatea vine la pachet cu o responabilitate de care mi-ar fi jenă să fug. Așa că voi face tot ce ține de mine pentru susținerea șefului Serviciului Omoruri, un om pe care cineva dorește să îl demită, din motive pe care le știm cu toții. Și-a permis să vorbească. "Decapitarea" acestuia ar însemna "decapitarea" oricui îsi permite să iasă din rând, așa cum se întâmpla în vremuri nu de mult apuse. Nu trebuie să permitem asta.
În primul rând trebuie să rămânem calmi și, cel mai important, să acționăm LEGAL, încadrându-ne perfect în regulamentele și statutul pe care îl avem. Cel mai important e să vorbim liber, să ne arătăm revolta și să demonstrăm că nu mai suntem vechii obedienți cu "am înțeles, să trăiți!". Un polițist care poartă armă, nu poate cunoaște cuvântul "teamă", mai ales teama de a vorbi.
Un prim semnal pentru cei care cred că sunt la conducerea unei turme de oi, ar fi acela de a vedea că suntem foarte mulți care îl susțin pe dl Radu Gavriș.
Vă invit pe toți, chiar și cei care nu sunt polițiști, să ne punem poza de profil a domnului comisar Gavriș.
Și în caz că nu știați, vă spun eu acum: veți mai schimba poate zeci de miniștri de interne, și voi tot polițiști veți fi! Uniți suntem puternici, dezbinați suntem neica-nimeni!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...