INCREDIBIL ce IDIOȚI sunt FRANCEZII! Musulmanii au făcut pe ei de râs când au văzut asta la televizor!

INCREDIBIL ce IDIOȚI sunt FRANCEZII! Musulmanii au făcut pe ei de râs când au văzut asta la televizor!

Francezii demonstrează încă o dată că ce le fac musulmanii nu este întâmplător! Probabil că musulmanii au făcut pe ei de râs când au văzut la televizor știrea că un fost comandant al Legiunii Straine este pasibil de inchisoare pentru ca a protestat fata de numarul de refugiati din Calais! Cum dracu să arestezi, tu stat francez, un fost comandant al Legiunii Străine pentru proteste?

Generalul Christian Piquemal, in varsta de 75 de ani, a fost arestat dupa ce a tinut un discurs in fata sustinatorilor PEGIDA, miscarea de extrema dreapta antiimigratie, in timpul unui protest neautorizat desfasurat sambata. 

Piquemal, care a condus celebra Legiune intre 1994-1999, a spus ca vrea sa puna umarul la „stoparea declinului tarii sale”.

Piquemal a fost acuzat de participare la un eveniment neautorizat, care nu s-a anulat dupa avertismentul politiei. Patru alti participanti care erau cu aceasta au fost acuzati de detinere ilegala de arme interzise, printre care un pistol de lipit, scrie Daily Mail citat de Aktual24

Cei cinci barbati risca pana la un an si jumatate de inchisoare, dupa ce vor aparea luni in fata instantei. PEGIDA anuntase un protest impotriva situatiei create de refugiati in Calais, unde mii de oameni traiesc in asa-numita „Jungla” din apropiere de port.

Autoritatile din Calais au interzis protestul PEGIDA (Patriotic Europeans Against the Islamisation of the Occident), dar grupul nu a tinut cont de avertismentul autoritatilor si a scos oamenii in strada.

„Aceasta este casa noastra – plecati migranti de aici!”, au strigat manifestantii. Generalul a adunat in jurul sau 150 de sustinatori, multi dintre fiind asa-numitii „capete rase”. Cu totii au fost inconjurati de politie, iar vreo cativa zeci au fost arestati. 

S-au folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor ceea ce l-a determinat pe Piquemal sa declare ca „a fost socat de comportamentul politiei”.

 
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina