INCREDIBIL/Când vom avea și noi CONDUCĂTORI pentru care oamenii să facă AȘA CEVA?

INCREDIBIL/Când vom avea și noi CONDUCĂTORI pentru care oamenii să facă AȘA CEVA?

După știrea cu guvernul japonez care a păstrat o gară deschisă pentru că un copil al acelei țări trebuia să meargă la școală cu trenul care oprea în acea gară, iată un nou exemplu. Poate că mulți, după ce vor citi știrea de mai jos vor spune că ăla care a făcut așa ceva este un tâmpit. Realitatea din teren este însă cu totul alta. Erdogan a condus Turcia cu mână de fier și a transformat-o într-o adevărată forță economică mondială. Iar acest lucru se poate vedea la orice pas în această țară altminteri macinată de profunde diferende de natură religioasă și etnică. Pentru turcul de rând însă, Erdogan a însemnat o șansă în viață. De pildă, Istanbulul are o populație egală cu actuala populație reală a României. În Istanbul trăiesc un milion de milionari în dolari!

Exasperat sa isi auda sotia jignindu-l pe Recep Tayyip Erdogan la fiecare aparitie televizata, un sofer de camion din Turcia a depus plangere impotriva sotiei sale pentru insulta adusa presedintelui, a relatat luni ziarul pro-guvernamental Yeni Safak, citat de AFP.

Ali D., 40 de ani, care se casatorise cu G.D in urma cu trei ani, ii cerea mereu sotiei sa nu il mai injure pe presedinte.

Enervata, aceasta i-ar fi spus: "Inregistreaza-ma si depune plangere oficial". Ceea ce acesta a facut, depunand la dosar inregistrari audio, ca probe, in fata justitiei din Izmir.

"Am tot avertizat-o, am intrebat-o de ce face asta. Presedintele nostru e bun si a facut lucruri bune pentru Turcia", a spus Ali D., pentru Yeni Safak.

De cand a fost ales presedinte, in august 2014, Erdogan, criticat pentru deriva autoritara, a multiplicat plangerile in justitie pentru "insulte", vizand de la oameni simpli pana la artisti si ziaristi.

"Chiar daca ar fi tatal meu cel care il injura pe presedinte, nu l-as ierta si as depune plangere", ar fi spus Ali D.

Sotia soferului, in varsta de 38 de ani, s-a adresat si ea justitiei: pentru a cere divortul.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...