India: Amazon Prime Video va produce primul său film bollywoodian

India: Amazon Prime Video va produce primul său film bollywoodian

Amazon Prime Video va co-produce un film bollywoodian, a anunţat vineri compania Amazon, marcând pătrunderea gigantului de streaming pe piaţa producţiei de film din India, relatează Reuters miercuri.

Ţara sud-asiatică este una dintre cele mai rapide pieţe în creştere ale Amazon Prime Video, care împreună cu două studiouri vor produce "Ram Setu", un film care îl are în rolul principal pe actorul Akshay Kumar.

Pentru moment nu se ştie data lansării producţiei cinematografice.

"Suntem încântaţi să facem un nou pas în coproducţia unui film care pune în evidenţă patrimoniul Indiei", a declarat Vijay Subramanium, directorul de conţinut al Amazon Prime Video India.

Titlul filmului este numele hindi pentru Adam's Bridge (Podul lui Adam), un lanţ de insule şi corali care face legătura între statul indian Tamil Nadu şi ţara insulară învecinată Sri Lanka.

În mitologia indiană podul a fost construit de o armată condusă de zeul-rege hindus Rama.

India este de asemenea o piaţă pe care Amazon a fost nevoită recent să-şi ceară public scuze pentru rănirea sentimentelor religioase în scene din serialul său TV original, "Tandav". Această controversă a pus Bollywood, Amazon Prime Video şi rivali precum Netflix în dificultate, determinând o examinare mai atentă a scenariilor în legătură cu posibile ofense aduse sentimentului religios pe o piaţă în creştere.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public