India: Îndrăgitul actor Rishi Kapoor a murit la 67 de ani

India: Îndrăgitul actor Rishi Kapoor a murit la 67 de ani

Actorul indian Rishi Kapoor, faimos pentru interpretarea a numeroşi eroi romantici în filmele de la Bollywood, au murit joi la Mumbai, după o îndelungată luptă cu cancerul, informează DPA.

În vârstă de 67 de ani, Kapoor fusese internat la spitalul Sir HN Reliance Foundation, după ce acuzase dificultăţi de respiraţie.

Actorul a murit la ora locală 08:45 (03:15 GMT), după o luptă de doi ani cu leucemia, a precizat familia sa într-o declaraţie.

Kapoor fusese diagnosticat cu cancer în 2018. După ce a urmat un tratament de aproape un an la New York, el se întorsese în Mumbai în septembrie anul trecut.

Vedeta provenea dintr-o cunoscută familie de actori, producători şi personalităţi ale teatrului şi şi-a făcut debutul în cinematografie în filmul tatălui său, Raj Kapoor, "Mera Naam Joker".

Rishi a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul principal din "Bobby", o poveste de dragoste pentru adolescenţi, lansată în 1973.

Pe parcursul următorilor 20 de ani, el a interpretat numeroase roluri de erou romantic, apoi a făcut tranziţia către roluri mai de substanţă şi blockbuster-uri în cadrul unei cariere întinse pe cinci decenii.

Moartea sa survine la doar o zi după cea a altui mare actor indian, Irrfan Khan , tot la Mumbai. AGERPRES/ (AS - autor: Ana Bîgu, editor: Mihaela Moise, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”