India: O postare răutăcioasă pe Twitter i-a adus unui polițist o operație gratuită de reducere a greutății

India: O postare răutăcioasă pe Twitter i-a adus unui polițist o operație gratuită de reducere a greutății

O postare pe Twitter a unei populare scriitoare indiene în care umilea un polițist pentru faptul că era gras l-a adus pe omul legii în lumina reflectoarelor și l-a ajutat să primească o operație gratuită de reducere a greutății, informează DPA.

Inspectorul Daulatram Jogawat a fost externat luni din Spitalul Saifee din Mumbai, după ce a suferit o intervenție chirurgicală bariatrică, a indicat purtătoarea de cuvânt a unității sanitare, Amrita Datta.

Polițistul a ținut însă să îi mulțumească scriitoarei Shobhaa De pentru pentru tweet-ul său, considerat de numeroși internauți drept umilitor, pentru consecința neintenționată a acestuia de a atrage atenția cu privire la starea sa de sănătate.

Shobhaa De a atașat o poză cu polițistul la o postare de luna trecută în care declara că Mumbaiul plănuiește măsuri de securitate puternice ("heavy", cuvânt care poate descrie și o persoană supraponderală, n.red.) pentru alegerile locale. Tweetul său a devenit viral, însă mulți au acuzat-o pe De de faptul că a dat dovadă de insensibilitate.

În acest context, spitalul Saifee s-a oferit să îl opereze pe Jogawat, a precizat Datta, adăugând că polițistul, care cântărea 180 de kilograme înainte de operație, ar putea pierde până la 80 de kilograme în următoarele 18 luni.

Spitalul a fost în atenția presei după ce a început să trateze o femeie egipteană, care, potrivit relatărilor, ar fi avut cea mai mare greutate din lume, de 500 de kilograme.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...