Indignare după ce Streinu Cercel l-a băgat pe Gâdea să filmeze pacienții în stare critică de la „Matei Balș”!

Indignare după ce Streinu Cercel l-a băgat pe Gâdea să filmeze pacienții în stare critică de la „Matei Balș”!

Fostul ministrul al Sănătăţii Vlad Voiculescu şi-a exprimat indignarea cu privire la faptul că unei echipe de la Antena 3 conduse de Mihai Gâdea i s-a permis să realizeze un reportaj în interiorul secţiei de Terapie Intensivă, în prezenţa pacienţilor aflaţi în stare critică, la institutul "Matei Balş", instituţie medicală al cărei manager este, încă, medicul Adrian Streinu-Cercel.

„În momentul ăsta un spectacol absolut greţos permis de Streinu-Cercel via Gâdea în secţia de terapie intensivă de la Matei Balş. Cu pacienţii acolo. Revoltător”, a scris Vlad Voiculescu, într-un mesaj publicat duminică seara pe Facebook.

.
. (Facebook - Vlad Voiculescu)

Numeroşi internauţi au comentat la rândul lor situaţia. Redăm unele dintre comentariile făcute de aceştia:

"Uitaţi-vă la titlul reportajului. Spune tot!! Reportaj bombă! Tipic antene, bătaie de joc la adresa unor oameni aflaţi într-o situaţie critică."

"Ce caută acolo orice persoană străină în afara pacientului şi a personalului medical? În plină plină infecţie, cu microfon, cameră etc. Nu înţeleg scopul, e ca romaniatv care are reportaje de la înmormântări. Nici rudele nu sunt admise. Cred că tot ce îşi doreau acei bolnavi era să îl vadă pe Gâdea."

"Nici nu stiu de ce vă mai miră. Atât îi duce capul. Ăştia sunt ei: ahtiaţi după audienţă cu mult circ de prost gust. Din întâmplare, am şi văzut un spot recent de-al lor. Ei se laudă că "pun informaţiile cap la cap", adică în traducere, manipulează şi interpretează informaţiile numai în interesul lor şi al celor pentru care sunt sclavi. Pentru că asta sunt ei, în cele din urmă: nişte sclavi în toată regula. Sclavii infractorilor. Şi dacă îndrăzneşte vreun om cu capul pe umeri să le calce în platou, îl linşează instant cu prostie din plin la care se mai adaugă şi nişte panarame apărute de nicăieri care se intitulează 'jurnaliste'."

"Uluitor, de neconceput, recunosc că m-am uitat câteva minute fără să pot muta canalul, parcă voiam să văd până unde duce nesimţirea..."

"Vă amintiţi de Veorica la o maternitate din Vrancea? Atunci era fără nici o protecţie în repartul de noi-născuţi...nimeni nu s-a sesizat cum nimeni nu se va sesiza nici acum!"

"E revoltător că omul acesta încă are drept de a profesa ca jurnalist!"

"Cercel, ăsta, chiar nu poate fi dat afară ? Nu ajunge câte imbecilităţi a făcut ? Eu l'aş da în judecată. Cum îşi permite aşa ceva?"

"Dacă a ajuns marele Gâdea să filmeze la Matei Balş, este clar ale cui jocuri făcea dl. Streinu Cercel."

"Rudele nu au voie să îi viziteze, dar intră ăia cu televiziunea... Combinezoanele irosite pe reprezentanţii presei din banii cui or fi..."

"Să-i rupă careva combinezonul lui Gâdea..."

Reamintim că săptămâna trecută, după ce ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, anunţase demiterea lui Adrian Streinu-Cercel de la şefia Comisiei Anti-COVID din cadrul Ministerului Sănătăţii, la postul Antena 3 a fost difuzat un interviu cu managerul Institutului Matei Balş, în care se încerca o spălare de imagine a controversatului doctor.

Streinu-Cercel stârnise revolta opiniei publice după ce venise cu propunerea de carantinare forţată a persoanelor în vârstă de peste 65 de ani departe de familie, în spaţii special alocate. Proiectul său intitulat „Vacanţa Mare” a provocat panică în rândul persoanelor de vârsta a treia, care se şi vedeau smulse din casele lor şi izolate de cei dragi.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro