Individul care a escaladat gardul Casei Albe a fost împușcat mortal de un polițist într-un tribunal

Individul care a escaladat gardul Casei Albe a fost împușcat mortal de un polițist într-un tribunal

Un bărbat, devenit cunoscut în Statele Unite după ce a escaladat gardul Casei Albe în primăvara acestui an, a fost împușcat mortal marți de un polițist chiar într-un tribunal din Pennsylvania, unde a pătruns înarmat cu un cuțit, relatează AFP citând o sursă judiciară locală.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 11:00 (15:00 GMT) în incinta unui tribunal din orașul West Chester. Americanul Curtis Smith, care locuia în orașul învecinat Coatesville, a scos cuțitul și s-a repezit asupra unui polițist, moment în care un alt polițist a scos imediat pistolul și tras în direcția atacatorului. Acesta din urmă a murit la spital, iar polițistul pe care l-a atacat a fost ușor rănit.

Curtis Smith, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat în luna martie, după ce a escaladat perimetrul de securitate al Casei Albe, un eveniment ce a declanșat o polemică despre modul în care este asigurată protecția președintelui american.

El a fost eliberat din arest preventiv în luna aprilie pentru a fi judecat în stare de libertate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?