Indonezia: Cel puțin 23 de persoane ucise și câteva zeci rănite într-un incendiu pe o ambarcațiune

Indonezia: Cel puțin 23 de persoane ucise și câteva zeci rănite într-un incendiu pe o ambarcațiune

Cel puțin 23 de persoane și-au pierdut viața și zeci au fost rănite duminică într-un incendiu ce a izbucnit la bordul unei ambarcațiuni care transporta aproape 250 de persoane spre insule , la nord de capitala indoneziană Jakarta, relatează Reuters și DPA.

Zahro Express a luat foc la scurt timp după ce a plecat din portul Muara Angke. Potrivit poliției, cauza incendiului ar fi un scurt circuit produs la un generator.

'Toți pasagerii s-au panicat și au fugit pe punte pentru a se arunca în apă. Într-o secundă incendiul s-a extins venind din locul unde era stocat combustibilul,' a declarat un supraviețuitor Ardi, care se afla pe punte cu fiul lui.

Ambarcațiunea a fost remorcată și adusă în port. Potrivit șefului agenției de căutare și salvare, Hendra Sudirman, la bordul vasului se aflau 248 de persoane și peste 200 au fost salvat , 32 primind îngrijiri medicale al spital.

AGERPRES/( AS — editor: Violeta Gheorghe, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...