Info-BOMBĂ Dragnea a încercat amânarea tragerii la sorți de la Curtea Supremă!

Info-BOMBĂ Dragnea a încercat amânarea tragerii la sorți de la Curtea Supremă!

Info-BOMBĂ Dragnea a încercat amânarea tragerii la sorți de la Curtea Supremă!
Un avocat al lui Liviu Dragnea a solicitat Înaltei Curți de Casație și Justiție să amâne tragerea la sorți a completurilor de judecată până la motivarea Curții Constituționale, potrivit informațiilor obținute de Digi24.

Solicitarea a ajuns la ICCJ și a fost înregistrată după ce completurile de 5 judecători au fost trase la sorți.

Tragerile la sorţi pentru desemnarea membrilor completurilor de cinci judecători pentru anul în curs au fost făcute astăzi la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în urma deciziei de miercuri a Curţii Constituţionale a României în acest sens.

Curtea a anunţat că a admis sesizarea formulată de prim-ministru şi „a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Parlament, pe de o parte, şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe de altă parte, generat de hotărârile Colegiului de conducere a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, începând cu Hotărârea nr.3/2014, potrivit cărora au fost desemnaţi prin tragere la sorţi doar 4 din cei 5 membri ai Completurilor de 5 judecători, contrar celor prevăzute de art.32 din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciară, astfel cum a fost modificat şi completat prin Legea nr.255/2013”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…