Info. Carmen Dan a fost chemată de Dragnea din concediu pentru a coordona măcelul din fața Guvernului! Tensiuni uriașe la vârful Jandarmeriei!

Info. Carmen Dan a fost chemată de Dragnea din concediu pentru a coordona măcelul din fața Guvernului! Tensiuni uriașe la vârful Jandarmeriei!

Info. Carmen Dan a fost chemată de Dragnea din concediu pentru a coordona măcelul din fața Guvernului! Tensiuni uriașe la vârful Jandarmeriei! Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a coordonat personal intervenţia Jandarmeriei de la mitingul de vineri seară din Piaţa Victoriei, precizează surse oficiale, pentru Comisarul.ro.

Deşi se afla oficial în concediu, ministrul Carmen Dan s-a aflat vineri seară la sediul MAI, de unde a coordonat personal intervenţia jandarmilor. Conform surselor, Dan a fost chemată din concediu de Dragnea după ce acesta ar fi primit informații că șefii Jandarmeriei nu sunt de acord cu o intervenție în forță împotriva manifestanților.

De știut. Deși reprezentanţii Jandarmeriei au susţinut că prefectul este cel care a aprobat intervenţia violentă acest lucru este doar parţial adevărat. Procedura prevede că deciziile sunt luate de şefii militari, iar prefectul doar aprobă măsurile propuse de aceştia.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

3 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră

4 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

5 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”