Info. Carmen Dan a fost chemată de Dragnea din concediu pentru a coordona măcelul din fața Guvernului! Tensiuni uriașe la vârful Jandarmeriei!

Info. Carmen Dan a fost chemată de Dragnea din concediu pentru a coordona măcelul din fața Guvernului! Tensiuni uriașe la vârful Jandarmeriei!

Info. Carmen Dan a fost chemată de Dragnea din concediu pentru a coordona măcelul din fața Guvernului! Tensiuni uriașe la vârful Jandarmeriei! Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a coordonat personal intervenţia Jandarmeriei de la mitingul de vineri seară din Piaţa Victoriei, precizează surse oficiale, pentru Comisarul.ro.

Deşi se afla oficial în concediu, ministrul Carmen Dan s-a aflat vineri seară la sediul MAI, de unde a coordonat personal intervenţia jandarmilor. Conform surselor, Dan a fost chemată din concediu de Dragnea după ce acesta ar fi primit informații că șefii Jandarmeriei nu sunt de acord cu o intervenție în forță împotriva manifestanților.

De știut. Deși reprezentanţii Jandarmeriei au susţinut că prefectul este cel care a aprobat intervenţia violentă acest lucru este doar parţial adevărat. Procedura prevede că deciziile sunt luate de şefii militari, iar prefectul doar aprobă măsurile propuse de aceştia.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro