Info. De ce ar fi fost, de fapt, Dăncilă în Israel

Info. De ce ar fi fost, de fapt, Dăncilă în Israel

Info. De ce ar fi fost, de fapt, Dăncilă în Israel. Vizita premierului Dancila in Israel a surprins pe toata lumea, mai ales ca a fost neasteptata, secreta, pana cand a devenit fapt implinit, si foarte putin explicata, in afara generalitatilor privind bunele relaltii bilaterale.

Surse politice au explicat pentru  Ziare.com ca dna Dancila ar fi fost in Israel si pentru a-l ruga pe premierul Benjamin Netanyahu sa-i transmita presedintelui Donald Trump un mesaj din partea lui Liviu Dragnea: "Sunt serios si eu sunt cel cu care trebuie discutat pe termen mediu si scurt".

Liviu Dragnea ar fi recurs la aceasta solutie pentru ca nu are niciun canal de comunicare in SUA, spun sursele citate, ba mai mult, i-a fost impus un neoficial embargo din partea americana, avand in vedere problemele de imagine pe care le-a provocat prezenta sa la inaugurarea lui Donald Trump, intermediata de controversatul Elliot Broidy, anchetat in SUA pentru spalare de bani.

O alta mare problema a lui Liviu Dragnea, nu numai in relatia cu Washingtonul, ci si cu marile cancelarii occidentale, este ca teoria "statului paralel" si a "abuzurilor" este complet decredibilizata, iar presa occidentala nu vorbeste decat despre atacul comis de PSD asupra statului de drept.

Premierul Viorica Dancila a fost vineri, 18 ianuarie, intr-o vizita fulger in Israel, neanuntata anterior si marcata post-factum printr-un comunicat de presa.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski