Info. Dragnea o sacrifică pe Carmen Dan ca să nu se ajungă la el! Procurorii amușinează pe lângă PSD(SURSE)

Info. Dragnea o sacrifică pe Carmen Dan ca să nu se ajungă la el! Procurorii amușinează pe lângă PSD(SURSE)

Info. Dragnea o sacrifică pe Carmen Dan ca să nu se ajungă la el! Procurorii amușinează pe lângă PSD, spun surse din ministerul de Interne. Surse din servicii spun că Dragnea a început deja să ia distanță de Carmen Dan în legătură cu represiunea din 10 august. Și că televiziunile care au fost complice la scenariu cu Dragnea vor începe s-o arunce la câini pe sluga din Videle. Aceleași surse mai spun că un important articol apărut într-o publicație de referință a presei independente, care descrie în amănunt elementele abuziv-penale prin care s-au luat deciziile ar avea în spate pe personajul care a pus la cale scenariul din 10 august. Care acum, pentru a-și șterge urmele, aruncă toată responsabilitatea în spatele proastei de la Videle. În complicitate cu Dragnea.

Acesta este un aspect. Celălalt aspect, relevat tot de persoane aflate în anturajul serviciilor, este acela că procurorii amușinează deja în anturajul PSD. Și întreabă una alta despre, să zicem, unul ca dobitocul sinistru de Codrin Ștefănescu. Și, spun sursele noastre, nu întâmplător.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...