Info. Dragnea pune la cale un nou 10 august la Iași! Revoltă mocnită în Jandarmerie! Interlopii lui C.Ștefănescu au ajuns deja la Piatra Neamț!

Info. Dragnea pune la cale un nou 10 august la Iași! Revoltă mocnită în Jandarmerie! Interlopii lui C.Ștefănescu au ajuns deja la Piatra Neamț!

Info. Dragnea pune la cale un nou 10 august la Iași! Revoltă mocnită în Jandarmerie! Interlopii lui C.Ștefănescu au ajuns deja la Piatra Neamț! Primul semn: ca și anul trecut, Antena 3 anunță, subit, violențe la Iași. Al doilea semn: Dragnea a făcut astăzi declarații asemănătoare cu cele de anul trecut, de dinainte de 10 august. Pe surse se vorbește despre informări primite de Dăncilă despre o revoltă mocnită în rândul Jandarmeriei și despre o discuție avută cu Carmen Dan pe această temă. Și, al treilea semn: surse demne de încredere declară că interlopii lui Codrin Ștefănescu au ajuns deja la Piatra Neamț, fieful prietenului de pahar al lui Dragnea, Ionel Arsene, și au fost cazați de acesta la un hotel din oraș.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro