Info. Duminică, Dragnea își va lansa candidatura la prezidențiale și va anunța schimbarea echipei guvernamentale! Dăncilă, izolată!

Info. Duminică, Dragnea își va lansa candidatura la prezidențiale și va anunța schimbarea echipei guvernamentale! Dăncilă, izolată!

Info. Duminică, Dragnea își va lansa candidatura la prezidențiale și va anunța schimbarea echipei guvernamentale! Dăncilă, izolată! În acest moment, spun surse din anturajul liderului PSD, toate sondajele indică PSD cu un scor de peste 35% la europarlamentarele de duminică! Mai mult, PMP nu va face pragul electoral, fapt care va aduce un mandat în plus tot PSD, principalul beneficiar al voturilor obținute de partidele care nu trec pragul electoral.

Tot duminică seara, Dragnea va anunța o amplă restructurare a echipei guvernamentale, mișcare prin care, fără s-o înlăture, o va pune la punct pe Viorica Dăncilă, izolând-o de facțiunea cu care s-a aliat pentru a-i face concurență în partid.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...