Info. Grigore Cartianu candidează în nume propriu pentru un post de membru CNA! Iohannis propune, la fel ca PSD și PNL, politruci!

Info. Grigore Cartianu candidează în nume propriu pentru un post de membru CNA! Iohannis propune, la fel ca PSD și PNL, politruci!

Info. Grigore Cartianu candidează în nume propriu pentru un post de membru CNA! Iohannis propune, la fel ca PSD și PNL, politruci! Partidele parlamentare, Administrația Prezidențială și Guvernul au trimis la Parlament nominalizările pentru Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), o instituție-cheie controlată acum de PSD și care în ultimii ani a sancționat extrem de rar derapajele mediatice.

Printre cei nominalizați se numără câțiva oameni de presă, dar și oameni cu zero experiență în media, loiali de partid și directorul adjunct al Muzeului Cotroceni. La propunerile partidelor și instituțiilor se adaugă și Grigore Cartianu, care și-a depus candidatura în nume propriu.

Iată lista de candidaturi

PSD:

Monica Gubernat, ca membru titular. Gubernat e actual membru CNA, a fost consilier PSD la Camera Deputaților, fostă asistentă a ministrului PSD al Turismului Dan Matei Agathon (2000 – 2003), una dintre protectoarele Antenei 3 și RTV în CNA

Ramona Elena Sorescu, ca membru titular. A fost producător executiv la Realitatea TV când Sorin Ovidiu Vîntu era patron (2007 – 2011), producător executiv la TVR Info și Money Channel, apoi producător video la lanțul de hoteluri Phoenicia deținut de Mohamad Murad.

PNL:

Alexandru Kocsis Cristea, ca membru titular. Este director adjunct al Muzeului Cotroceni din 2016. Anterior a fost psiholog și șef serviciu la Primăria Sector 3.

Oana Simona Dincă, membru supleant. Este consilier parlamentar la grupul PNL, anterior a fost director general la firmă de consultanță Public Research SRL.

UDMR:

Eva Orlsolya Borsos, membru titular. Este membru CNA, anterior a lucrat la POS Mediu

USR:

Ștefan Voinea, membru titular. A fost 8 ani director de marketing Gazeta de Sud, trei ani director general al trustului Media Sud (ziarul Gazeta de Sud, Radio Sud și televiziunea Alege TV). Este co-autor al Codului Deontologic al instituțiilor mass-media, adoptat în 2009 de Convenția Organizațiilor Media

Ștefan Eugen Ghiorghiasa, membru supleant.

Administrația Prezidențială:

Cristina Pocora, membru titular. Este consilier PNL la Camera Deputaților. Anterior a fost deputat PNL de Ialomița timp de două mandate

Alexandra Daria Pop, membru supleant. Este consilier la Cotroceni la Departamentul Comunicare Publică, anterior a fost asistent cercetare la VoteWatch Europe

Guvern:

Adriana Mărgărit, membru titular. Este director de comunicare la Ministerul Fondurilor Europene, anterior a fost atașat pe probleme de muncă la Reprezentanța României la UE, consilier de comunicare al ministrului Rovana Plumb.

Grigore Cartianu, fost redactor șef Adevărul – candidatură pe cont propriu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

4 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache