Info. MĂCEL în PSD! Dăncilă și Moga s-au certat ca la ușa cortului! Dăncilă: Unul dintre noi trebuie să plece, vrei să plec eu?

Info. MĂCEL în PSD! Dăncilă și Moga s-au certat ca la ușa cortului! Dăncilă: Unul dintre noi trebuie să plece, vrei să plec eu?

Info. MĂCEL în PSD! Dăncilă și Moga s-au certat ca la ușa cortului! Dăncilă: Unul dintre noi trebuie să plece, vrei să plec eu? Surse social-democrate au declarat pentru Comisarul.ro că decizia demisiei ministrului de Interne s-ar fi luat în urma unei discuții aprinse între premierul Viorica Dăncilă și Nicolae Moga, la sediul Guvernului.

Totul a pornit de la inadvertențele între raportul făcut de Ministerul de Interne și datele și înregistrările puse la dispoziție de către STS, iar Dăncilă a făcut o criză de nervi, luni, că Moga nu a avertizat-o. Nu a spus nimic luni, în CEx, deși s-a discutat subiectul, pentru că nu avea toate elementele. Însă, azi-noapte, i-au fost puse la dispoziție înregistrările.

Dimineață l-a rugat pe Moga să vină până la birou și a fost foarte nervoasă. „Cum mă duc eu acum în CSAT să șteargă Iohannis pe jos cu mine? Tu ce-ai făcut la Caracal? Cine a fost omul tău de încredere? Toți mi-ați zis că de vină sunt ăia de la STS, cum scoatem cămașa acum? Unul dintre noi trebuie să plece, vrei să plec eu?”, l-ar fi întrebat Dăncilă pe Moga. Moga i-a răspuns că nu este nevoie, că demisionează el. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...