Info. Tabăra anti-Dragnea s-a subțiat. Amănunte despre mituirile cu care s-au întors voturile. Bădălău a trădat

Info. Tabăra anti-Dragnea s-a subțiat. Amănunte despre mituirile cu care s-au întors voturile. Bădălău a trădat

Info. Tabăra anti-Dragnea s-a subțiat. Amănunte despre mituirile cu care s-au întors voturile. Bădălău a trădat. În acest moment, în tabăra anti-Dragnea ar mai fi doar 14 filiale județene ale PSD, spun sursele noastre. Asta, după ce mai mulți lideri județeni își asumaseră scrisoarea tripletei Firea-Stănescu-Țuțuianu. Scorul ar fi, în acest moment, 58-14 în favoarea lui Dragnea.

Cea mai răsunătoare trădare este cea a lui Niculaie Bădălău. Care a și ieșit pe RTV să confirme. Bădălău ar fi primit în schimbul trădării șefia aeroportului Otopeni și pe cea a CNAIR. Oprișan ar fi primit ministerul de Interne iar Felix Stroe de la Constanța ministerul Dezvoltării și funcția de vicepremier a lui Stănescu. Liderul de la Vâlcea Constantin Rădulescu ar fi primit șefia Romsilva, actualul șef urmând să fie schimbat. De asemenea, Mircea Dușa a fost numit deja prefect de Mureș. Foarte interesant este faptul că Dușa ar fost făcut funcționar public în urma unui concurs trucat la Primăria București... Gliga de la Mureș a primit un loc pe lista de la europarlamentare pentru fiica sa.

De asemenea, cel puțin doi dintre membrii cu drept de vot din CEx nu vor fi prezenți: Mihai Fifor și Radu Moldovan, de la Bistrița.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

2 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

3 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

4 Primele semne ale apropierii dintre PSD și USR PLUS

5 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…