Informație. ALDE a început să mănânce din electoratul PSD din cauza lui Dragnea! Fenomenul este șocant în Ardeal și București!

Informație. ALDE a început să mănânce din electoratul PSD din cauza lui Dragnea! Fenomenul este șocant în Ardeal și București!

Informație. ALDE a început să mănânce din electoratul PSD din cauza lui Dragnea! Fenomenul este șocant în Ardeal și București! Atacurile voalate din ultima săptămână ale lui Tăriceanu la PSD și Dragnea pe tema cifrelor din sondaje nu sunt întâmplătoare, spun surse din ALDE. Conform măsurătorilor primite de liderul ALDE, în ultima lună, în Ardeal, dar mai ales în județele Bihor și Brașov, electoratul PSD migrează către ALDE. Fenomenul este prezent și în sondajele făcute pe București. Motivul este Liviu Dragnea, care este văzut de votanții PSD din 2016, mai slab ca liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Conform acelorași informații, unul dintre județele în care ALDE va obține un rezultat surpriză va fi Bacău.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu