Informație. Curs și Avangarde vor anunța duminică la Antena 3 și RTV exit-poll-uri cu PSD la 35%! Ce va spune Dragnea.

Informație. Curs și Avangarde vor anunța duminică la Antena 3 și RTV exit-poll-uri cu PSD la 35%! Ce va spune Dragnea.

Informație. Curs și Avangarde vor anunța duminică la Antena 3 și RTV exit-poll-uri cu PSD la 35%! Ce va spune Dragnea. Acesta este scenariul care a fost distribuit de consultanții israelieni. De ce doar Curs și Avangarde? Pentru că doar aceste două entități au depus solicitări la Autoritatea Electorală Permanentă(AEP). De ce doar Antena 3 și România TV? Pentru că acolo a dat Dragnea aprobare. Ce va spune Dragnea? Va proclama victoria „clară” a PSD. Nu va pomeni nimic despre referendumul pe justiție inițiat de președinte. Declarația va fi foarte scurtă. 

ATENȚIE! Practic, la momentul închiderii urnelor, Dragnea va controla mediatic cifrele, prin manipulare! Niciun alt partid sau televiziune n-a comandat un exit-poll independent! De ce oare? 

Primele rezultate concrete ale votului vor începe să apară cel mai devreme după ora 22.30. Când partidele vor începe numărătoarea paralelă.

UPDATE/Dragnea, joi seară la Antena 3, întrebat dacă mai e ceva care poate să schimbe rezultatul alegerilor în ultimele ore:

Am auzit un zvon, dar nu cred în el, pentru că nu cred că au cum. Ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare, dar nu cred că au cum.

Astăzi am trimis la toate județele care reprezentanții noștri în birourile electorale județene, cât și în secțiile de vot să-și ia procesele-verbale în copie, să le aducă la sediile de partid. Să aibă o copie ai noștri pentru orice eventualitate.

Nu cred că se va întâmpla asta, dar mai bine sufli și-n iaurt.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

3 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”