Informație. Curs și Avangarde vor anunța duminică la Antena 3 și RTV exit-poll-uri cu PSD la 35%! Ce va spune Dragnea.

Informație. Curs și Avangarde vor anunța duminică la Antena 3 și RTV exit-poll-uri cu PSD la 35%! Ce va spune Dragnea. Acesta este scenariul care a fost distribuit de consultanții israelieni. De ce doar Curs și Avangarde? Pentru că doar aceste două entități au depus solicitări la Autoritatea Electorală Permanentă(AEP). De ce doar Antena 3 și România TV? Pentru că acolo a dat Dragnea aprobare. Ce va spune Dragnea? Va proclama victoria „clară” a PSD. Nu va pomeni nimic despre referendumul pe justiție inițiat de președinte. Declarația va fi foarte scurtă. 

ATENȚIE! Practic, la momentul închiderii urnelor, Dragnea va controla mediatic cifrele, prin manipulare! Niciun alt partid sau televiziune n-a comandat un exit-poll independent! De ce oare? 

Primele rezultate concrete ale votului vor începe să apară cel mai devreme după ora 22.30. Când partidele vor începe numărătoarea paralelă.

UPDATE/Dragnea, joi seară la Antena 3, întrebat dacă mai e ceva care poate să schimbe rezultatul alegerilor în ultimele ore:

Am auzit un zvon, dar nu cred în el, pentru că nu cred că au cum. Ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare, dar nu cred că au cum.

Astăzi am trimis la toate județele care reprezentanții noștri în birourile electorale județene, cât și în secțiile de vot să-și ia procesele-verbale în copie, să le aducă la sediile de partid. Să aibă o copie ai noștri pentru orice eventualitate.

Nu cred că se va întâmpla asta, dar mai bine sufli și-n iaurt.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

2 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

3 CULISE / Cine e baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM în ziua moţiunii. DNA începe audierile

4 Pinochio s-a întors! Ponta a cerut 3 ministere la negocierile cu Orban! Cel mai important: Apărarea!

5 VIDEO Domeniul „Mama sunt eu” / Așa ne-a furat PSD, pe față, rânjind în batjocură!

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!