Informație. Dragnea a cumpărat Sociopol de la Mirel Palada ca „să-l toace pe Tăriceanu”!

Informație. Dragnea a cumpărat Sociopol de la Mirel Palada ca „să-l toace pe Tăriceanu”!

Informație. Dragnea a cumpărat Sociopol de la Mirel Palada ca „să-l toace pe Tăriceanu”! Anca Alexandrescu suna miercuri la toate proxy-urile din presă pentru a promova noul sondaj realizat de Sociopol. În care „45% dintre români consideră că Liviu Dragnea a fost condamnat politic și executat de statul paralel. Doar 35% consideră că sentința a fost corectă și neinfluențată politic”. Mai mult, Tăriceanu, cu doar 17%, era coborât la capitolul încredere chiar deasupra lui Dragnea, care era dat cu 15%.

Însă ce nu le-a spus Anca Alexandrescu proxy-urilor din presă este amănuntul că Sociopol nu mai aparține lui Mirel Palada, ci unor interpuși în spatele cărora este Dragnea. Iar institutul a fost cumpărat pe persoană fizică doar cu scopul de a-l toca și decredibiliza pe Tăriceanu, noul dușman declarat.

Sursele noastre mai spun că moțiunea de cenzură de miercuri a fost ultimul dans al cuplului de tristă amintire al României: Dragnea-Tăriceanu...




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria