Informație. Dragnea controlează Justiția din pușcărie cu ajutorul serviciului său secret, Secția Specială. Iordache, omul de legătură.

Informație. Dragnea controlează Justiția din pușcărie cu ajutorul serviciului său secret, Secția Specială. Iordache, omul de legătură.

Informație. Dragnea controlează Justiția din pușcărie cu ajutorul serviciului său secret, Secția Specială. Iordache, omul de legătură. Surse bine informate spun că Dragnea a fost sfătuit de către Lia Savonea să înființeze Secția Specială ca un fel de serviciu secret. Prin care să poată culege date din dosare în mod oficial. Dar nu numai. Se urmărește ca toți procurorii și judecătorii care trec de controalele și pedepsele cerute de CSM și Inspecția Judiciară să fie îngropați de SS.

Totul s-a urgentat anul trecut, de la scandalul iscat de descinderea abuzivă a inspectorilor de la Inspecția Judiciară la sediul Parchetului Militar în ziua audierii lui Dragnea în Dosarul violențelor din 10 august. Dragnea a făcut un scandal uriaș atunci, în spatele ușilor închise. Și, după numai o lună, Guvernul Dăncilă a adoptat prin OUG, înființarea Secției Speciale. Care are, practic, puteri nelimitate. Vă mai aduceți aminte cum a încercat să preia abuziv Dosarul Dragnea/TelDrum de la DNA? Și numai opoziția fermă a fostului procuror general Lazăr a făcut ca dosarul să nu fie acum pe măsuța din celula lui Dragnea? Însă Lazăr a fost pedepsit exemplar pentru acel „act de nesupunere”!

Dar, să revenim. Omul prin intermediul căruia se face legătura cu rotițele din justiție, dar în special cu Adina Florea, care riscă reținerea și arestarea dacă se desființează Secția Specială, este Florin Iordache. Cu larga complicitate a Vioricăi Dăncilă, spun sursele noastre. Dăncilă este la curent cu toate aceste lucruri dar îl consideră pe Dragnea o victimă. Și, deși sursele noastre spun că Dăncilă a fost sfătuită să desființeze urgent Secția Specială încă de la preluarea puterii totale, s-a opus vehement.

Notă: Foarte interesant este și jocul pe care a început să-l facă în mod curios ministresa Justiției, Ana Birchal. Joc devoalat de jurnalista Ioana Ene Dogioiu pe  Ziare.com  în contextul anchetei privin crimele de la Caracal. 

„...cineva din DIICOT spera ca rezolvarea cazului pe baza muncii Serviciului Omoruri sa o propulseze catre functia de procuror general, pe care o doreste demult (daca as fi Bogdan Licu, nu m-as simti prea confortabil) . Cineva care din sfatuitoare a lui Florin Iordache inteleg ca e acum sfatuitoare a dnei Birchall.

Cineva care nu s-a aratat, oficial e in concediu, dar de acolo coordoneaza treaba. Si daca nu se reuseste schimbarea de competenta prin modificare legislativa, iar dosarul ar fi intors din camera preliminara, vina va fi atribuita judecatorului, o chestiune cu mult mai simplu de inteles de marele public decat un joc fin al competentei.

Parafrazand un banc vechi de pe vremea lui Ceausescu, am o conserva, daca o deschid iese din ea Oana Haineala?”, a scris Dogioiu pe  Ziare.com .

Cine e Hăineală? Păi e aceeași care a fost audiată la DNA în legătură cu OUG13. La redactarea căreia ar fi participat alături de Florin Iordache.

Asta e România PSD, oameni buni... Nu credeți niciun cuvințel din ce spun acești monștri la televizor! Mint cu nerușinare!



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…