Informație. Mafia PSD din justiție pregătește INCULPAREA fostei șefe a DNA! Cică ar fi cadoul de nuntă pentru Dragnea

Informație. Mafia PSD din justiție pregătește INCULPAREA fostei șefe a DNA! Cică ar fi cadoul de nuntă pentru Dragnea

Informație. Mafia PSD din justiție pregătește INCULPAREA fostei șefe a DNA! Cică ar fi cadoul de nuntă pentru Dragnea. După tentativa eșuată de a-i face lui Kovesi un dosar cât de cât credibil în baza plângerii lui Ghiță, legată de aducerea lui Nicolae Popa în țară, Mafia PSD din justiție a trecut la un nou plan, spun surse din sistem. O vor face prin intermediul Curții de Conturi. Cu ajutorul omului lui Dragnea, Mihai Busuioc. Și, spun aceleași surse, punerea sub acuzare, și chiar reținerea fostei șefe a DNA, se laudă ei, ar fi cadoul de nuntă pregătit de Mafie pentru Dragnea. Nuntă care se anunță a fi prin aprilie-mai.

Antena 3 anunță controale ale Curții de Conturi pe banii cheltuiți de DNA și DIICOT în dosarele făcute cu SRI

Antena 3 a anunțat, miercuri seară, controale ale Curții de Conturi la DNA și DIICOT pentru a verifica modul în care au fost cheltuiți banii în anchetele din dosarele făcute cu SRI. Olguța Vasilescu, prezentă în studio, a spus că, în sfârșit, Curtea de Conturi va verifica „tot ce a însemnat această parte de filaj pentru absolut toată lumea și vom vedea ce cifre se vehiculează acolo în realitate“.

Ea a susținut că în ultimii ani s-a reinventat securitatea, iar dosarele nu se făceau de procurori, ci la SRI, „alegându-se anumite ținte, anumiți politicieni care deranjau, care poate erau bine văzuți de către public și câștigau voturi și trebuiau eliminați cumva“.

„Mă bucur că în sfârșit Curtea de Conturi face acest control. Eu am mai solicitat în ultimii ani așa ceva. Știu că s-a mai încercat un astfel de control la DNA în urmă cu câțiva ani și s-a închis foarte repede, în condițiile în care inspectorii Curții de Conturi au fost amenințați că li se vor deschide dosare penale. Mă bucur că există în sfârșit acea Secție de anchetare a magistraților care, iată, începe să arate ororile din sistem“, a mai afirmat Olguța Vasilescu.

Vasilescu s-a declarat convinsă că inspectorii Curții de Conturi vor face multe descoperiri.

„Haideți să ne uităm și pe bugetele lor din ultimii ani, bugetele de la SRI, de la toate instituțiile de forță, DNA și așa mai departe. Dăm la o parte salariile, pensiile și o să vedem că ajungem la niște sume colosale. Pe ce s-au cheltuit banii ăștia?“, a adăugat ea, conform G4Media.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 O imbecilă! / „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”

5 Așa o fi?