Informație. Suspiciuni că în cinci județe conduse de baroni PSD au ajuns azi noapte câte două milioane de lei pentru a se cumpăra voturi!

Informație. Suspiciuni că în cinci județe conduse de baroni PSD au ajuns azi noapte câte două milioane de lei pentru a se cumpăra voturi!

Informație. Suspiciuni că în cinci județe conduse de baroni PSD au ajuns azi noapte câte două milioane de lei pentru a se cumpăra voturi! Este vorba despre Neamț, Olt, Teleorman, Giurgiu și Dolj. Dealtfel, în jurul prânzului, primarul și viceprimarul oașului Potcoava din județul Olt au fost prinși în timp ce înmânau bani alegătorilor.

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava au fost sesizati prin apel la 112 cu privire la faptul că primarul și viceprimarul orașului Potcoava oferă bani cetățenilor pentru a merge la vot”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

S-a întocmit dosar de urmărire penală pe numele celor doi pentru coruperea alegătorilor.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești

5 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…