Informație. Suspiciuni că în cinci județe conduse de baroni PSD au ajuns azi noapte câte două milioane de lei pentru a se cumpăra voturi!

Informație. Suspiciuni că în cinci județe conduse de baroni PSD au ajuns azi noapte câte două milioane de lei pentru a se cumpăra voturi!

Informație. Suspiciuni că în cinci județe conduse de baroni PSD au ajuns azi noapte câte două milioane de lei pentru a se cumpăra voturi! Este vorba despre Neamț, Olt, Teleorman, Giurgiu și Dolj. Dealtfel, în jurul prânzului, primarul și viceprimarul oașului Potcoava din județul Olt au fost prinși în timp ce înmânau bani alegătorilor.

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava au fost sesizati prin apel la 112 cu privire la faptul că primarul și viceprimarul orașului Potcoava oferă bani cetățenilor pentru a merge la vot”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

S-a întocmit dosar de urmărire penală pe numele celor doi pentru coruperea alegătorilor.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”