Informație. Toader are ordin de la Tăriceanu să respingă toți candidații înscriși pentru șefia DNA!

Informație. Toader are ordin de la Tăriceanu să respingă toți candidații înscriși pentru șefia DNA!

Informație. Toader are ordin de la Tăriceanu să respingă toți candidații înscriși pentru șefia DNA! Este un nou semnal că în septembrie urmează schimbarea Puterii de la București! Vineri, Toader va anunța că niciunul dintre cei patru candidați înscriși pentru șefia DNA nu a trecut de comisia de evaluare din cadrul Ministerului Justiției!

În cursa pentru funcţia de procuror şef al DNA s-au înscris Florentina Mirică, şefa Serviciului combatere a corupţiei în justiţie din Direcţia Naţională Anticorupţie, Marius Iacob, procuror şef adjunct al DNA, şi Cristian Lazăr, procuror şef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă ICCJ și procuroarea Elena Grecu. Aceasta lucrează din 2015 ca şefă a Biroului Juridic al DNA, structura centrală. Anterior, a fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”