Informație/Sondaje negre pentru PSD în București! Un singur primar de sector mai are șanse să fie ales. Băsescu se va face de râs!

Informație/Sondaje negre pentru PSD în București! Un singur primar de sector mai are șanse să fie ales. Băsescu se va face de râs!

Informație/Sondaje negre pentru PSD în București! Un singur primar de sector în funcție mai are șanse să fie ales. Băsescu se va face de râs! Ieri seară au ajuns pe masa PSD sondajele de calibrare, făcute de Avangarde și CURS. Conform informațiilor Comisarul.ro, PSD va pierde alegerile atât la funcția de primar general cât și majoritatea primăriilor de sector. Un singur primar PSD se mai află în fața candidatului PNL USR/PLUS. Iar Băsescu ar trebui să tacă, în măsurătorile PSD fostul președinte are puțin peste 7%! Practic, se va face de râs. Iar singurul candidat al PMP la primăriile de sector care are un scor onorabil este cel de la sectorul 6. 

De asemenea, scoruri foarte strânse se înregistrează în sectoarele 2 și 3.

Pe scor politic, la nivelul Consiliului General al Municipiului București, PSD are doar 21%!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...