Informație/Sondaje negre pentru PSD în București! Un singur primar de sector mai are șanse să fie ales. Băsescu se va face de râs!

Informație/Sondaje negre pentru PSD în București! Un singur primar de sector mai are șanse să fie ales. Băsescu se va face de râs!

Informație/Sondaje negre pentru PSD în București! Un singur primar de sector în funcție mai are șanse să fie ales. Băsescu se va face de râs! Ieri seară au ajuns pe masa PSD sondajele de calibrare, făcute de Avangarde și CURS. Conform informațiilor Comisarul.ro, PSD va pierde alegerile atât la funcția de primar general cât și majoritatea primăriilor de sector. Un singur primar PSD se mai află în fața candidatului PNL USR/PLUS. Iar Băsescu ar trebui să tacă, în măsurătorile PSD fostul președinte are puțin peste 7%! Practic, se va face de râs. Iar singurul candidat al PMP la primăriile de sector care are un scor onorabil este cel de la sectorul 6. 

De asemenea, scoruri foarte strânse se înregistrează în sectoarele 2 și 3.

Pe scor politic, la nivelul Consiliului General al Municipiului București, PSD are doar 21%!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…