Informație/Urmează 6 luni care vor schimba complet harta politică a României. Planul președintelui

Informație/Urmează 6 luni care vor schimba complet harta politică a României. Planul președintelui

Informație/Urmează 6 luni care vor schimba complet harta politică a României. Planul președintelui.  Facem precizarea că această informație nu este la nivel de zvon.

Este, se pare, planul pus la cale de președintele Iohannis în ultimii doi ani. Și are bătaie lungă, pe două cicluri electorale parlamentare. Astfel încât, în ultimul său an de mandat, să lase la cârma României tot un guvern care să nu includă PSD.

De aceea, spun sursele noastre, mai mult ca sigur vom avea alegeri parlamentare anticipate în primăvara anului viitor. 

Dar nu numai atât. Ci și o adevărată revoluție în toate componentele statului român. Care se va curăța, în sfârșit, după 30 de ani, de toți interpușii securiștilor care au făcut legea în România.

Informațiile conform cărora actualul premier nu ar fi pe aceeași lungime de undă cu președintele în ceea ce privește alegerile anticipate sunt adevărate. Însă ele vor avea loc chiar și peste capul actualului premier... Potrivit informațiilor Comisarul.ro, Orban trebuie să îi dea președintelui un răspuns ferm până pe data de 10 ianuarie.

Atât, deocamdată...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

4 Tablou din colecția lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria. Ce mesaj apare pe spatele lucrării de 50 de milioane de euro

5 VIDEO Priviți, au furat țevile de aluminiu folosite la foraje geotehnice pentru Autostrada Moldovei / Muncitorii au dat de urma lor într-un depozit de f…