Informații certe/Negocierile dintre PNL și PSD s-au blocat! PSD vrea să impoziteze suplimentar toate locuințele de peste 120mp!

Informații certe/Negocierile dintre PNL și PSD s-au blocat! PSD vrea să impoziteze suplimentar toate locuințele de peste 120mp!

Informații certe/Negocierile dintre PNL și PSD s-au blocat! PSD vrea să impoziteze suplimentar toate locuințele de peste 120mp! Și autoturismele al căror preț depășește 50.000 de euro! Mai mult, vor să reînvie un institut de pe vremea lui Ceaușescu, IPTANA, care să facă studii de fezabilitate și proiecte pentru „infrastuctura mare”. Potrivit informațiilor noastre, PSD nici nu vrea să audă de mediul de afaceri! Mai mult, vor să impoziteze suplimentar toate veniturile ce depășesc 100.000 de euro pe an. Și să crească taxele pe proprietate.

Pe de altă parte, se opun categoric reducerii cu 25% a personalului bugetar din aparatul central al Statului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta sexuală Oltenia / Elevă de 16 ani, prinsă de mamă în timp ce făcea sex cu profesorul de informatică, de 42 de ani

2 VIDEO Rareș Bogdan, reacție promptă după declarațiile cancelarului Austriei

3 Scandal sexual cu dansatoarea maneliștilor! Cristina Pucean îl dă în vileag pe Bogdan de la Ploiești!

4 VIDEO Explozie puternică urmată de incendiu la fabrica companiei austriece Kronospan Sebeș

5 Răsturnare de situație! / Un moştenitor secret al celebrei avocate Paula Iacob revendică averea uriașă de 10 milioane de euro