Infotrafic: Accident pe DN1; traficul rutier îngreunat în zona Timișul de Jos

Infotrafic: Accident pe DN1; traficul rutier îngreunat în zona Timișul de Jos

Traficul rutier pe DN1 Brașov - Predeal, pe sensul către Ploiești, se desfășoară îngreunat la kilometrul 156+600 de metri, în zona Timișul de Jos, din cauza unui accident, informează, luni, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Sursa citată reamintește că valorile de trafic sunt extrem de ridicate, iar între Brașov — Predeal — Bușteni și Sinaia se formează, pe anumite tronsoane, coloane de autovehicule.

"Conducătorii auto care doresc să se deplaseze pe ruta Brașov — Ploiești sunt sfătuiți să utilizeze DN1A Săcele — Cheia — Vălenii de Munte. Automobiliștii care doresc să se întoarcă din Brașov în Capitală pot folosi, pentru a evita ambuteiajele, ruta Brașov — DN73 — Râșnov — Bran — Câmpulung — Pitești — A1 — Pitești — București", precizează comunicatul citat.

Conducătorilor auto li se recomandă să circule cu prudență sporită, să adapteze viteza de deplasare la starea carosabilului și vizibilitate, să păstreze distanța în mers între autovehicule pentru a putea efectua orice manevră în condiții de siguranță și să utilizeze centurile de siguranță.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu