Infotrafic: Circulaţia pe DE87 DN22 Constanţa - Tulcea, de pe raza oraşul Babadag, este restricţionată

Infotrafic: Circulaţia pe DE87 DN22 Constanţa - Tulcea, de pe raza oraşul Babadag, este restricţionată

Circulaţia rutieră pe DE87 DN22 Constanţa - Tulcea, de pe raza oraşul Babadag, este restricţionată, traficul fiind deviat pe centura ocolitoare a oraşului Babadag, a informat sâmbătă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că potrivit prevederilor Ordinului 74.589 din 17 aprilie, al secretarului de stat Raed Arafat, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, cu privire la situaţia epidemiologică la nivelul oraşului Babadag, s-a dispus luarea măsurii de a carantina cartierul Bendea din această localitate. Pe perioada stării de urgenţă, circulaţia rutieră pe DE87 DN22 Constanţa - Tulcea, de pe raza oraşul Babadag, este restricţionată. Traficul a fost deviat pe centura ocolitoare a oraşului Babadag", se arată într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, potrivit ordinului, începând cu data de 18 aprilie este instituită, pe perioada stării de urgenţă, măsura de carantinare în oraşul Babadag, a cartierului Bendea, delimitat de: râul Tabana - E87 - strada Băilor - strada Viilor - strada Carierei - strada Vlad Ţepeş - strada Gheorghe Lazăr - strada Măcriş - strada Heracleea - strada Boteanu - strada Ştefan cel Mare - strada Fabricii - strada Heracleea - râul Tabana. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…