Infotrafic: Circulaţia pe DE87 DN22 Constanţa - Tulcea, de pe raza oraşul Babadag, este restricţionată

Infotrafic: Circulaţia pe DE87 DN22 Constanţa - Tulcea, de pe raza oraşul Babadag, este restricţionată

Circulaţia rutieră pe DE87 DN22 Constanţa - Tulcea, de pe raza oraşul Babadag, este restricţionată, traficul fiind deviat pe centura ocolitoare a oraşului Babadag, a informat sâmbătă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că potrivit prevederilor Ordinului 74.589 din 17 aprilie, al secretarului de stat Raed Arafat, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, cu privire la situaţia epidemiologică la nivelul oraşului Babadag, s-a dispus luarea măsurii de a carantina cartierul Bendea din această localitate. Pe perioada stării de urgenţă, circulaţia rutieră pe DE87 DN22 Constanţa - Tulcea, de pe raza oraşul Babadag, este restricţionată. Traficul a fost deviat pe centura ocolitoare a oraşului Babadag", se arată într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, potrivit ordinului, începând cu data de 18 aprilie este instituită, pe perioada stării de urgenţă, măsura de carantinare în oraşul Babadag , a cartierului Bendea, delimitat de: râul Tabana - E87 - strada Băilor - strada Viilor - strada Carierei - strada Vlad Ţepeş - strada Gheorghe Lazăr - strada Măcriş - strada Heracleea - strada Boteanu - strada Ştefan cel Mare - strada Fabricii - strada Heracleea - râul Tabana. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA