Infotrafic: Circulație îngreunată pe DN1, între Predeal și Bușteni și între Posada și Comarnic

Infotrafic: Circulație îngreunată pe DN1, între Predeal și Bușteni și între Posada și Comarnic

Circulația este îngreunată, duminică, pe DN1, între Predeal și Bușteni și între Posada și Comarnic, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic din IGPR, remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la ora 10,30, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre stațiunile montane către Capitală, se circulă îngreunat pe DN1, între Predeal și Bușteni, precum și între Posada și Comarnic.

Valorile de trafic sunt în creștere și este de așteptat ca în orele următoare acestea să fie din ce în ce mai ridicate, având în vedere numărul foarte mare de turiști care se întorc duminică de la munte, indică IGPR.

Pentru evitarea aglomerației, șoferii pot folosi ruta ocolitoare de pe DN1A Săcele — Cheia — Ploiești, A3 Ploiești — București, unde momentan valorile de trafic sunt reduse. Totodată, se recomandă conducătorilor auto să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației și să adopte permanent o conduită preventivă la volan, circulând cu atenție sporită, se mai arată în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…