Infotrafic: Valori de trafic în creştere pe sensul către Braşov al DN 1

Infotrafic: Valori de trafic în creştere pe sensul către Braşov al DN 1

Traficul rutier s-a intensificat, sâmbătă, pe sensul către Braşov al DN 1, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

"Traficul rutier s-a intensificat pe sensul de urcare al DN 1 Braşov-Ploieşti. Astfel, traficul rutier este intens pe sensul Ploieşti către Braşov, de la km 134 la 129 ( Buşteni) coloană în mişcare( 35-40 km/h ), dar şi pe tronsonul cuprins între localităţile Posada şi Comarnic valorile de trafic sunt crescute şi se circulă în coloană, cu viteză redusă", se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform sursei citate, poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Şoferilor li se recomandă să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!