INFRACTORUL Dragnea, AMENINȚĂRI HALUCINANTE pentru Kovesi și Lazăr la Antena 3! Culmea NESIMȚIRII, vrea anchetarea Referendumului!

INFRACTORUL Dragnea, AMENINȚĂRI HALUCINANTE pentru Kovesi și Lazăr la Antena 3! Culmea NESIMȚIRII, vrea anchetarea Referendumului!

Infractorul Dragnea, amenințări halucinante pentru Kovesi și Lazăr la Antena 3! Dragnea, replică  pentru procurorul general: „Nu cred că cineva are dreptul să refuze să se prezinte la o Comisie parlamentară. Văd că procurorul general are declarații din ce în ce mai arogante și sfidătoare.”!

Liviu Dragnea a vorbit despre Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

„O comisie de anchetă este necesară pe acest subiect. Eu și alți colegi mergeam prin studiouri cu documente, fotocopii prin care arătam că alegerile nu au fost în regulă. Acele documente le-am pus în contestație, care a fost respinsă. (...) Românii au dreptul să spere la adevăr. Nu este o comisie penală. Este dreptul Parlamentului pe care nu poate să-l ia nimeni. Miercuri se va crea și atunci va intra în pâine: se vor face și regulamentele și componența. Cred că o să fie greu să refuze. Am declarația procurorului general. Eu nu cred că cineva are dreptul să refuze să se prezinte la o Comisie parlamentară. Cineva este chemat ca martor în dosar, poate fi încadrat la favorizarea infractorului, pentru că această comisie poate sesiza organele de anchetă”, a declarat Liviu Dragnea în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

Președintele Camerei Deputaților îl avertizează pe Lazăr că a devenit ”din ce în ce mai arogant și sfidător”, și a amenințat-o pe Kovesi că dacă nu se va prezenta la audierile comisiei, ar putea fi acuzată de ”favorizarea făptuitorului”. Asta ar însemna ca noua comisie să sesizeze organele de anchete și să o acuze pe Kovesi de ceea ce a declarat, duminică seara, la Antena 3, Liviu Dragnea.

”Asta nu e o comisie care să facă cercetări penale. Ar putea fi chemat inclusiv Marian Vanghelie. Miercuri se va înființa această comisie și va intra în pâine. Cred că o să fie greu să refuze, nu imposibil.

Văd că procurorul general are declarații din ce în ce mai arogante și sfidătoare.

Dacă cineva e chemat ca martor și nu vrea să spună adevărul, poate fi încadrat la favorizarea făptuirorului. Această comisie poate să sesizeze organele de anchete. Nu vrem să fim războinici. Nu e o comisie împotriva cuiva, nici măcar a lui Traian Băsescu.

Nu ar fi exclus să se înființeze o comisie și pentru anchetarea referendumului din 2012.”, a declarat Liviu Dragnea.





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”