Înfrângerea laburiştilor, ''extrem de dezamăgitoare'' (John McDonnell)

Numărul doi al Partidului laburist britanic, John McDonnell, a apreciat joi ''extrem de dezamăgitoare'' înfrângerea mişcării sale în alegerile legislative anticipate, dacă aceasta se confirmă în rezultate, explicând-o prin ''oboseala cauzată de Brexit'', subiect asupra căruia laburiştii au rămas nehotărâţi, relatează AFP.

''Se pare că subiectul Brexit a dominat, este în mare parte oboseala provocată de Brexit. Oamenii vor să se încheie'' această problemă, a declarat McDonnell la Sky News, comentând un sondaj la ieşirea de la urne.

Partidul conservator al premierului Boris Johnson a obţinut o majoritate covârşitoare în alegerile generale anticipate, potrivit unui sondaj la ieşirea de la urne, ceea ce îi va permite liderului conservator să realizeze Brexitul la sfârşitul lunii ianuarie aşa cum a promis.

Partidul conservator a obţinut 368 de locuri din cele 650, faţă de 191, câte au obţinut laburiştii, potrivit sondajului.AGERPRES/( AS - autor: Violeta Gheorghe, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

4 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…

5 Întâlniri de taină în biserică între şefii Poliţiei şi membri ai clanului Duduianu, în miez de noapte