ÎNGERII de lângă noi. Cum a fost salvat un bebeluş de la moarte de o vocea divină - FOTO, VIDEO

ÎNGERII de lângă noi. Cum a fost salvat un bebeluş de la moarte de o vocea divină - FOTO, VIDEO

O voce misterioasă care striga după ajutor a făcut ca un bebeluş să fie găsit de oamenii legii din Marea Britanie şi să fie salvat din apele îngheţate ale unui râu, relatează Daily Mail.

ÎNGERII de lângă noi: Vocea divină care a salvat un bebeluş de la moarte (Imagine: dailymail.co.uk)

În luna martie anul trecut, Jennifer Groesbeck din Utah a avut un accident fatal de maşină. Era noaptea şi femeia se întocea acasă după o vizită la părinţi unde fusese împreună cu fetiţa sa Lily de doar 18 luni. A deraiat şi automobilul a ieşit de pe carosabil, prăbuşindu-se în apele reci ale unui râu din apropiere, relatează Daily Mail .

Accidentul a fost atât de violent încât a curmat viaţa tinerei mămici. Maşina a rămas răsturnată în albia râului, parbrizului şi acoperişul fiind spulberate.

Abia după 14 ore de la teribilul accident, un pescar a anunţat poliţia pentru că a văzut plutind ceva ce părea a fi o mână umană prinsă într-o ferestră de maşină.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...