ÎNJOSITOR! Ascultați-l p-ăla de la Luju/Antena 3 cum îi INDICĂ despre ce să vorbească lui T.Toader! VIDEO

ÎNJOSITOR! Ascultați-l p-ăla de la Luju/Antena 3 cum îi INDICĂ despre ce să vorbească lui T.Toader! VIDEO

Înjositor! Prezent la Strasbourg pentru a-i informa pe membrii Parlamentului European în legătură cu legile justiției, Tudorel Toader a fost abordat de Răzvan Savaliuc (luju.ro și Antena 3) care i-a indicat ministrului Justiției ce să spună pentru a-i convinge pe oficialii UE!

Infiltrat intr-un grup de jurnalisti, care-i adresau intrebari concrete lui Tudorel Toader, Savaliuc a tinut sa il invete pe ministrul Justitiei ce sa spuna in fata europarlamentarilor.

 „Sa le explicati celor de la Parlamentul European despre existenta protocoalelor secrete, dintre servicii si justitie. Eu cred ca asta este un semnal pe care ei l-ar intelege mult mai mult decat explicarea parcursului tehnic al unei legi”, a spus Savaliuc.

Vezi video de la minutul 02.00:

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit marti, la sediul Parlamentului European din Strasbourg, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, printre temele discutate fiind parcursul si stadiul actual al legilor justitiei, precum si modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. El a avut discutii si cu membrii grupului S&D (social-democrati) din Parlamentul European.

Intalnirea trebuia sa dureze 30 de minute, dar a durat 70 de minute, in contextul in care miercuri se va dezbate in plenul Parlamentului European situatia amenintarilor la statul de drept din Romania.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

2 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

3 Pro TV vrea un format similar cu America Express. Cine ar putea prezenta noul reality show

4 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

5 „Am văzut cu ochii mei, s-a dus să ia bani de acolo. Nu era un milion, erau 60 de milioane de euro”