ÎNJOSITOR! Ascultați-l p-ăla de la Luju/Antena 3 cum îi INDICĂ despre ce să vorbească lui T.Toader! VIDEO

ÎNJOSITOR! Ascultați-l p-ăla de la Luju/Antena 3 cum îi INDICĂ despre ce să vorbească lui T.Toader! VIDEO

Înjositor! Prezent la Strasbourg pentru a-i informa pe membrii Parlamentului European în legătură cu legile justiției, Tudorel Toader a fost abordat de Răzvan Savaliuc (luju.ro și Antena 3) care i-a indicat ministrului Justiției ce să spună pentru a-i convinge pe oficialii UE!

Infiltrat intr-un grup de jurnalisti, care-i adresau intrebari concrete lui Tudorel Toader, Savaliuc a tinut sa il invete pe ministrul Justitiei ce sa spuna in fata europarlamentarilor.

 „Sa le explicati celor de la Parlamentul European despre existenta protocoalelor secrete, dintre servicii si justitie. Eu cred ca asta este un semnal pe care ei l-ar intelege mult mai mult decat explicarea parcursului tehnic al unei legi”, a spus Savaliuc.

Vezi video de la minutul 02.00:

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit marti, la sediul Parlamentului European din Strasbourg, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, printre temele discutate fiind parcursul si stadiul actual al legilor justitiei, precum si modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. El a avut discutii si cu membrii grupului S&D (social-democrati) din Parlamentul European.

Intalnirea trebuia sa dureze 30 de minute, dar a durat 70 de minute, in contextul in care miercuri se va dezbate in plenul Parlamentului European situatia amenintarilor la statul de drept din Romania.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...