Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene

Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene

Rusia s-a dus singură într-o fundătură, dar încă mai poate ieși din război fără să se prăbușească. Acest lucru va necesita înlăturarea dictatorului rus Vladimir Putin de la putere, în principiu, spune șeful Serviciului ucrainean de informații pentru apărare, Kyrylo Budanov, scrie Newsweek .

"Rusia nu se poate opri chiar acum, pentru că acest lucru nu va face decât să accelereze prăbușirea și distrugerea sa. Rusia s-a împins singură într-o fundătură, este cu adevărat posibil să iasă din ea.

Aceasta este o recunoaștere a faptului că toate acestea s-au întâmplat în mod eronat, depășind granițele administrative din 1991 și începutul construirii unui fel de dialog cu întreaga lume. Dar acest lucru înseamnă în mod inevitabil un transfer de putere", spune Budanov.

Potrivit acestuia, anumite procese pregătitoare pentru înlăturarea lui Putin de la putere sunt deja în curs de desfășurare.

"Există rivalitate, nu este vorba de un singur candidat pentru succesorul lui Putin, sunt mai mulți. Unele dintre ele sunt scurse în presă, altele nu", este convins șeful serviciilor de informații.

Budanov consideră că transferul de putere poate avea consecințe pozitive pentru Ucraina în anumite condiții.

"Va da Ucrainei un plus doar într-un singur caz - dacă acceptă această paradigmă de percepție a lumii și dorește să se schimbe. Aceasta este prima condiție. În al doilea rând, vom trage concluzii clare despre ceea ce s-a întâmplat în toți acești ani și ne vom construi corect viața. În toate celelalte cazuri, nu se va schimba nimic", a spus el, potrivit meduza .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa