Inna, 10 miliarde de vizualizări şi stream-uri în întreaga carieră de până acum. Ce cadou de peste 250.000 de euro a primit FOTO

Inna, 10 miliarde de vizualizări şi stream-uri în întreaga carieră de până acum. Ce cadou de peste 250.000 de euro a primit FOTO

Acesta reprezintă şi un record pentru un artist român şi confirmarea unei repertoriu cu zeci de hituri cunoscute şi apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artişti români şi internaţionali relevanţi cum ar fi J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker şi alţii.

Pentru a celebra momentul, Global Records, echipa artistei, a organizat o petrecere la care au participat cele mai cunoscute vedete, cele mai importante nume din industria muzicală, dar şi creatori de conţinut, unde IINNA a şi susţinut un concert pentru invitaţi şi a şi fost surprinsă cu un cadou spectaculos: un Ferrari F8 Spider.

„10 miliarde de vizualizări şi stream-uri! Wow, nici măcar nu am sperat vreodată că voi ajunge aici, este impresionantă susţinerea fanilor, a publicului care îmi ascultă piesele. Dintotdeauna am spus că îmi doresc să aduc fericire în vieţile oamenilor prin muzica mea şi sper că acest lucru se întâmplă. Nu încetaţi niciodată să luptaţi pentru visurile voastre!”, a spus INNA.

Tot anul acesta, INNA a marcat o nouă reuşită: este artista cu cele mai multe clipuri pe YouTube (269) ce depăşesc 1 milion de vizualizări din lume, conform Kworb .

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, a lansat un nou single „Magical Love”, pentru care va lansa în curând şi videoclip oficial.

Cu un număr impresionant de hituri în palmares şi cu sute de concerte prin Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada şi în Orientul Mijlociu, INNA este un nume relevant în industria muzicală. Colaborările recente alături de artişti internaţionali, dar şi din România, o fac pe INNA una dintre cele mai apreciate artiste. Piese precum „Up” feat. Sean Paul sau ”Tare” alături de The Motans sunt doar câteva dintre exemplele de lansări recente ce au luat cu asalt topurile muzicale de specialitate. Artista se bucură de peste 7,6 milioane de ascultători lunari pe Spotify şi peste 4 miliarde de vizualizări pe YouTube, doar pe propriul canal. Cel mai recent single „Up”, lansat în colaborare cu rapper-ul jamaican Sean Paul, a strâns peste 100 milioane de views pe YouTube şi peste 43 de milioane de stream-uri pe Spotify.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…