INS: Săptămâna trecută, peste 73% dintre infectările cu SARS-CoV-2 și 91% dintre decesele asociate au fost la persoane nevaccinate

INS: Săptămâna trecută, peste 73% dintre infectările cu SARS-CoV-2 și 91% dintre decesele asociate au fost la persoane nevaccinate

Peste 73% dintre infectările cu noul coronavirus și 91% dintre decesele asociate înregistrate săptămâna trecută în România au fost la persoane nevaccinate, informează Institutul Național de Sănătate Publică. În același interval, mai exact mai exact la data de 19 octombrie, a fost raportat și cel mai mare bilanț zilnic al cazurilor noi de până acum din țara noastră – aproape 19.000. Şi ieri s-au anunțat foarte multe îmbolnăviri – aproape 15.000. Peste 20.000 de oameni sunt internați în spitale, 1.861 fiind în stare gravă la ATI, unde nu mai este niciun pat liber. Au fost și 512 decese asociate. Printre cei care au murit, se numără și un adolescent de 14 ani care nu era vaccinat și suferea și de alte boli. Ieri, incidența îmbolnăvirilor în București a scăzut sub 16 cazuri la mia de locuitori, ajungând la 15,93.

Sursa: rador.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Ce urmează după referendumuri: Novorusia, proiectul care ar deveni realitate?

5 Explozii puternice în jurul gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică / Operatorul anunţă că acestea au suferit avarii „fără precedent”