Inspecția Judiciară, atac la trei procurori DNA! Mârăie și la procurorul general Lazăr!

Inspecția Judiciară, atac la trei procurori DNA! Mârăie și la procurorul general Lazăr!

Este incredibil! Inspecția Judiciară a început, la plângerea formulată de luju.ro, cercetarea disciplinară a procurorilor Marius Bulancea, Paul Dumitriu și Jean Uncheșelu din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilitate infractiunilor de coruptie. Practic, Inspecția Judiciară a CSM le stă la cherem lui Savaliuc și asociaților de la Antena3... Am postat mai jos cum este reflectată acțiunea Inspecției Judicare pe Luju.ro.... Ce este și mai interesant, este faptul că cercetații de la Digi24 au și sărit să dea știrea. „Uitând”, bineînțeles, să precizeze despre ce plângere este vorba...

Cei trei procurori sunt cercetati pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art. 99 lit. t, din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si risca sa fie exclusi din magistratura pentru ca au deschis, cu rea-credinta, dosarul penal pe Ordonanta nr.13/2017, pentru a ancheta oportunitatea si legalitatea unui act normativ cu caracter de lege emis de o alta putere a Statul, respectiv Guvernul, scrie LumeaJustitiei.

Informatia bomba este cuprinsa in Rezolutia pe care Inspectia Judiciara a trimis-o Lumeajustitiei.ro prin care ne-a anuntat ca a clasat plangerea Jurindex Media SRL in ce priveste incalcarea unor dispozitii din Legea 303/2004 de catre Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar si procurorul sef al DNA Laura Kovesi, dar au decis in schimb cercetarea Procurorului General al Romaniei Augustin Lazar pentru incalcarea Codului deontologic al judecatorilor si procurorilor, mai scrie sursa citată.



Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vor să facă și la CCR ce-au făcut la TVR? / Liviu Avram ridică preșul de pe un rahat vârât sub el de actuala Put…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Sau a început procesul de demolare a soclului pe care stă „statuia” președintelui?

4 „Femeia fantastică”, actrița israeliană Gal Gadot, fost soldat, provoacă scandal

5 Fosta primăriță din Goteborg, al doilea cel mai mare oraș al Suediei, e acum șofer pe mașina de gunoi