Inspectorul-şef al ISUBIF: Incendiul de la ''Bagdasar-Arseni'' nu a coborât şi la Unitatea de Primiri Urgenţe

Inspectorul-şef al ISUBIF: Incendiul de la ''Bagdasar-Arseni'' nu a coborât şi la Unitatea de Primiri Urgenţe

Incendiul de la Spitalul ''Bagdasar-Arseni'' nu a coborât şi la Unitatea de Primiri Urgenţe, care a fost afectată doar de fum, a declarat, marţi, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), Orlando Şchiopu.

"A fost afectată o suprafaţă de doi metri pătraţi din acoperiş. A ars un singur cablu electric. A fost afectată izolaţia de la acoperiş, nu a coborât incendiul la Unitatea de Primiri Urgenţe, a fost doar inundată cu fum. Am evacuat şi am desfumat întreaga clădire, în momentul de faţă nu mai sunt niciun fel de probleme, aerul este respirabil, nu mai este niciun pericol", a precizat Orlando Şchiopu.

El a adăugat că, la momentul producerii incendiului, în Unitatea de Primi Urgenţe se aflau şapte pacienţi, care au fost evacuate.

"La ora 07,12 am fost anunţaţi, în şase minute primele echipaje de pompieri au ajuns la locul intervenţiei. Vom mai păstra câteva echipaje pe parcursul zilei pentru ultimele verificări", a menţionat şeful ISUBIF.

Orlando Şchiopu a precizat că Spitalul "Bagdasar-Arseni" are autorizaţie de securitate la incendiu din luna septembrie 2021. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”